Uwaga: opcja dostępna tylko dla Administratora systemu.

By usunąć użytkownika, przejdź do ustawień systemu (kliknij w ikonkę swojego profilu w prawym górnym rogu systemu), a następnie wybierz sekcję Lista użytkowników.

Znajdź na liście użytkownika, któremu chcesz odebrać dostęp do systemu. Następnie kliknij na nazwę roli, którą ten użytkownik ma przypisaną i wybierz Brak dostępu

System poprosi Cię o potwierdzenie tego kroku.

Uwaga: Jeżeli wybierzesz TAK, użytkownik straci możliwość logowania się do systemu i korzystania z niego. 

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?